به همت مرکز تخصصی ادبیات عربی، تاریخ، تبلیغ و مطالعات زنان برگزار می‌شود؛

دوره فشرده متن‌خوانی جهت آمادگی در مصاحبه علمی سطح چهار

جامعه الزهرا

دوره فشرده متن‌خوانی جهت آمادگی در مصاحبه علمی سطح چهار از سوی مرکز تخصصی ادبیات عربی، تاریخ، تبلیغ و مطالعات زنان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم ریحانه غیوربابایی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: دوره فشرده متن‌خوانی جهت آمادگی در مصاحبه علمی سطح 4 در تمام گرایش‌ها از سوی مرکز تخصصی ادبیات عربی، تاریخ، تبلیغ و مطالعات زنان برگزار می‌شود.

وی، گرایش‌های سطح چهار در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) را «تفسیر تطبیقی»، «علوم و معارف قرآن»، «تاریخ اهل بیت(علیهم‌السلام)»، «فقه خانواده»، «کلام اسلامی» و «حکمت متعالیه» عنوان کرد و افزود: بدیهی است تشکیل کلاس‌های این گرایش‌ها، مشروط به رعایت حدنصاب است.

مدیر مرکز تخصصی ادبیات عربی، تاریخ، تبلیغ و مطالعات زنان تصریح کرد: ثبت نام روزهای سه شنبه و چهارشنبه، 8 و 9 خردادماه ساعت 8 تا 12 و روز پنجشنبه، 10 خردادماه ساعت 8 تا 10 صورت می‌گیرد.

غیوربابایی یادآور شد: پذیرفته‌شدگان آزمون کتبی درصورت تمایل به شرکت در دوره می‌توانند پیش‌ثبت‌نام خود را از طریق تماس تلفنی با شماره 32112427 انجام دهند.