برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعه الزهرا(س) تا پایان آذر

بازدید از نمایشگاه معاونت پژوهش (11)

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعه الزهرا علیهاالسلام روزهای زوج ساعت 10 تا 12 جهت بازدید علاقه‌مندان دایر است.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تا پایان آذرماه و برنامه های هفته پژوهش در محل دائمی نمایشگاه های جامعه الزهرا علیهاالسلام واقع در ضلع جنوبی ساختمان معاونت آموزش دایر است.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند روزهای زوج ساعت ۱۰ تا ۱۲ به نمایشگاه مراجعه کنند و با دستاوردهای پژوهشی جامعه الزهرا علیهاالسلام آشنا شوند.

در این نمایشگاه، گزارش اجمالی از همه فعالیت‌های معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام شامل معرفی فعالیت‌های گروه‌های علمی پژوهشی، دوره‌های کارورزی پژوهش، نشریات علمی، انجمن‌های علمی پژوهشی، نشست‌ها و کرسی‌ها و کارگاه‌های علمی، همایش‌ها و جشنواره‌های علمی پژوهشی، تعاملات و همکاری‌های علمی با دیگر نهادها و ارگان‌ها و محصولات انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز 14 آبان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی و معاونان و مدیران بخش‌های مختلف این موسسه علمی آموزشی افتتاح شد.