دبیر کل انجمن اسلامی چین از جامعه الزهرا (س) بازدید کرد

دبیر کل انجمن اسلامی چین از جامعه الزهرا (س) بازدید

دبیر کل انجمن اسلامی چین و هئیت همراه از جامعه الزهرا (س) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جناب آقای جو پینگ مای (نبیل) به اتفاق هئیت همراه از جامعه الزهرا علیهاالسلام بازدید کردند و از نزدیک با فعالیت‌های این مؤسسه علمی حوزوی آشنا شدند.

وی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جامعه الزهرا علیهاالسلام و آشنایی با فعالیت‌های این مرکز ، گفت: جامعه الزهرا علیهاالسلام یک دانشگاه منحصر به فرد است و من خوشحالم که در این مؤسسه، این حدیث حضرت رسول صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم که فرمودند: «اگر کسی یک خانم را تربیت کند گویا که یه خانواده را تربیت کرده است» به صورت شایسته عمل می‌شود.

جو پینگ مای ضمن دیدار با سرکار خانم حقانی معاون پژوهش و آشنایی با فعالیت‌های پژوهشی جامعه الزهرا علیهاالسلام، با دیگر مسئولان مجموعه آشنا شدند.

جامعه الزهرا علیهاالسلام نیز آمادگی خود را جهت عقد تفاهم‌نامه‌های علمی آموزشی و پژوهشی اعلام کرد و خواستار ارتباط بیشتر با این انجمن شد.