زنگ مهر در مدارس هدی نواخته شد

زنگ مهر مدارس هدی

زنگ مهر با حضور دانش آموزان مدارس مجتمع آموزشی تربیتی هدی نواخته شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همزمان با بازگشایی مدارس کشور و آغاز ماه مهر، زنگ مهر مدارس مجتمع آموزشی تربیتی هدی وابسته به جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز دوشنبه به دستان جناب آقای علیرضا کبیری مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی در دبیرستان دوره‎ی دوم هدی نواخته شد.

در این مراسم پس از تلاوت قرآن و همخوانی سرود ملی، آقای کبیری در آغاز سال تحصیلی جدید حضور دانش آموزان در مدرسه را خوش‎آمد گفت و با تأکید بر ارزش و فضیلت علم آموزی، به شأن والای دانش‎آموزی اشاره کرد.

مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی در ادامه ضمن گرامیداشت هفته‎ی دفاع مقدس، از رتبه‎های برتر در مسابقات فرهنگی قرآنی قدردانی کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رحمتی مدیر کل صیانت جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از جمله مهمانان این مراسم بود که به تبیین ارزش و فضیلت شهادت و مقام والای شهید ضابط و اهمیت هفته‎ی دفاع مقدس پرداخت.

در پایان مراسم، دانش‎آموز خانم سارا جباری، رتبه‎ی اول کشوری تفسیر قرآن و دانش‌‎آموز خانم فاطمه راثی نصیری، رتبه‎ی سوم استانی احکام مورد تجلیل قرار گرفتند.