هدایای طلاب جامعه الزهرا به جبهه ها در دوران دفاع مقدس

طلا و پول نقد اهدایی طلاب جامعه الزهرا به جبهه ها

طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در طول دوران دفاع مقدس ضمن تبلیغ جهاد، شهادت، ایثار و از خودگذشتگی می کوشیدند با جمع آوری هدایای نقدی و غیرنقدی سهم خود را در این مقطع تاریخی کشور ادا کنند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، طلاب خواهر در دوران دفاع مقدس ضمن تبلیغ و ترویج سخنان حضرت امام خمینی رحمت الله علیه در جلسات سخنرانی خود، با حضور در ستادهای مردمی کمک به جبهه ها، تمام تلاش خود را برای کمک به رزمندگان اسلام به کار می بستند.

جمع آوری و اهدای کمک های نقدی و غیر نقدی از مجموعه بزرگ جامعه الزهرا علیها السلام بخشی از فعالیت بانوان طلبه این مرکز بزرگ علمی بوده است.

آنچه در پی می آید تصاویری است که نشان دهنده مقدار زیادی طلا از جمله النگو، گوشواره، زنجیر و پلاک است که از سوی طلاب این مرکز علمی با شعار «جنگ جنگ تا پیروزی» به جبهه های جنگ علیه باطل اهدا شده است.