گرامیداشت هفته دفاع مقدس در مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا و آموزشگاه امام رضا (ع)

مزار شهدا

مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و ایام سوگواری شهادت امام حسین علیه‌السلام و یاران باوفای حضرت فضاسازی شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم احسانی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام ضمن گرامیداشت یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس، عنوان کرد: مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام همزمان با آغازهفته دفاع مقدس و شروع سال تحصیلی جدید به همت اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام فضاسازی شد.

رئیس مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام اظهار داشت: جلوه‌های زیبایی که از واقعه کربلا شنیده می‌شود، در رشادت‌ها و ایثارهای رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس مشاهده کردیم.

احسانی تصریح کرد: آنچه باعث پیروزی رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس شد؛ پیوند با عاشورا و کربلای حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بود.

وی گفت: با توجه به تقارن هفته دفاع مقدس با ماه محرم و ایام سوگواری حضرت أباعبدالله الحسین علیه‌السلام و یاران باوفای حضرت، فضاسازی مزار شهدای گمنام و آموزشگاه با محوریت این دو مناسبت صورت گرفت تا پیام استقامت رزمندگان که درس گرفته از عاشورای حسینی است، به مخاطبان منتقل شود.

رئیس مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام یادآور شد: پخش نوحه و نواهای هشت سال دفاع مقدس در این ایام، یاد و خاطره حضرت امام خمینی ره و شهدا و آن روزها را زنده می‌کند.