یازدهمین مرحله دوره نهج‌البلاغه‌خوانی برگزار می‌شود

nahjolbalaghe 11

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری یازدهمین مرحله دوره نهج‌البلاغه‌خوانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز پنجشنبه، ضمن عرض تبریک به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان در بیان اهمیت و ضرورت پرداختن به نهج‌البلاغه، عنوان کرد: مطالعه و پژوهش در زمینه نهج‌البلاغه به منظور بهره‌برداری فردی و نیل به آداب و اخلاق اسلامی و دست‌یابی به جامعه پویا، معقول و موفق از خواسته‌های اکید رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) است.

مدیر کل امور تربیتی تصریح کرد: اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب (حفظه‌الله) و دست‌یابی به اندیشه امام علی (علیه‌السلام) در همه ابعاد زندگی وآشنایی و انس طلاب با متون معتبر حدیثی از جمله نهج‌البلاغه، دوره غیرحضوری حدیث‌خوانی نهج‌البلاغه را برنامه‌ریزی کرده است.

طباطبایی با اشاره به انتشار یازدهمین مرحله از دوره حدیث‌خوانی نهج‌البلاغه، گفت: شرکت کنندگان تا 31 خردادماه فرصت دارند پاسخنامه‌های خود را به اداره قرآن و حدیث در سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی (ره) تحویل دهند یا به ایمیل مندرج در آیین نامه مسابقات ارسال کنند.

وی یادآور شد: بانوانی که به هر دلیل موفق به ارائه پاسخنامه‌های مراحل قبل نشدند، می‌توانند نسبت به ارسال پاسخنامه‌های خود اقدام کنند.

علاقه‌مندان جهت دریافت اطلاعات و ثبت نام به ورودی ساختمان شهید بهشتی (ره)، سرای ثقلین مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 32112355 تماس بگیرند.

جهت دریافت پرسش‌نامه اولین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(حکمت ۱ تا ۱۴۷) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه دومین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(حکمت ۱۴۸ تا ۳۱۷) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه سومین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(حکمت ۳۱۷ تا ۴۸۰) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه چهارمین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(نامه یک تا۴۰) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه پنجمین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(نامه ۴۰ تا۷۹) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه ششمین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(خطبه ۲۰۰ تا ۲۳۹) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه هفتمین دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(خطبه ۱۷۱ تا ۲۰۰) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه هشتمین مرحله دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(خطبه۱۳۰ تا ۱۷۱) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه نهمین مرحله دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(خطبه ۹۱ تا ۱۳۰) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه دهمین مرحله دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(خطبه 41 تا 90) این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پرسش‌نامه یازدهمین مرحله دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی(خطبه 1 تا 40) این پیوند را فعال کنید.