اطلاعیه تعطیلات تابستانی جامعه‌الزهرا(س)

تعطیلات تابستانی

تعطیلات تابستانی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از 19 تا 31 مرداد اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین هادی فلاحتی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، به تعطیلات تابستانی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران و موافقت مدیریت جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، تعطیلات تابستانی از 19 تا 31 مرداد است.

مدیرکل امور اداری و منابع انسانی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام افزود: بر اساس این اطلاعیه، همه فعالیت‌های جاری این مؤسسه علمی آموزشی به جز موارد خاص در طول این دو هفته تعطیل است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فلاحتی تصریح کرد: بر اساس این مصوبه، مرخصی تعطیلات تابستانی برای کارکنان به صورت پنج روز مرخصی استحقاقی و پنج روز مرخصی تشویقی محاسبه می‌شود.

وی تأکید کرد: تعطیلات تابستانی به هیچ وجه قابل جابجایی نیست و باید به صورت متوالی استفاده شود.

مدیرکل امور اداری و منابع انسانی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بیان داشت: فعالیت‌های جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از روز شنبه 2 شهریور آغاز می‌شود.