اعلام برگزیدگان نخستین دوره حدیث‌خوانی خانوادگی «مفاتیح الحیاة»

مفاتیح الحیات- نتایج اولین مرحله

برگزیدگان نخستین دوره حدیث‌خوانی خانوادگی «مفاتیح الحیاة» معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دوره حدیث‌خوانی خانوادگی «مفاتیح الحیاة» به همت اداره کل امور طلاب و خانواده و اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این دوره ویژه بانوان طلبه، همسران و فرزندان است که در ۳ مرحله به‌صورت غیر حضوری برگزار می‌شود.

این دوره با محوریت کتاب «مفاتیح الحیاة» اثر تألیفی حضرت آیت‌الله جوادی آملی است که به عنوان جلد دوم و مکمل مفاتیح‌الجنان مشهور شده و به رفتارهای فرهنگی ـ اجتماعی و حوزۀ اخلاق و حقوق اجتماعی می‌پردازد.

نخستین مرحله این دوره  برگزار شد و خانم فاطمه مدقالچی (طلبه)، آقای هادی دانشمند (همسر طلبه) و آقای محمد صادق بخشی (فرزند طلبه) به عنوان برگزیدگان این مرحله انتخاب شدند.

فراخوان دومین مرحله مسابقه حدیث‌خوانی خانوادگی «مفاتیح الحیات» به زودی اعلام می‌شود.

بانوان طلبه می‌توانند جهت دریافت اطلاعات و ثبت نام به سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی(ره)، مراجعه کرده و یا با شماره تلفن۳۲۱۱۲436 و امور فرهنگی خانواده 32112632 تماس بگیرند.

جهت سهولت دسترسی طلاب به منبع مسابقه، کتاب مفاتیح الحیات با 25 درصد تخفیف در سرای ثقلین ورودی ساختمان شهید بهشتی به فروش می‌رسد.