در دیدار حجت الاسلام و المسلمین مدنی با مدیر مدارس فرهنگی حزب‌الله لبنان مطرح شد:

تبادل محصولات علمی فرهنگی و دانش پژوه

مدنی

حجت الاسلام و المسلمین مدنی در دیدار با مدیر مدارس فرهنگی حزب‌الله لبنان درباره تبادل محصولات علمی فرهنگی و دانش پژوه گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام و المسلمین مدنی مدیر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در حاشیه برگزاری هفته فرهنگی قم در لبنان با مدیر مدارس فرهنگی حزب الله لبنان دیدار کرد.

در این دیدار که مدیران مدارس مناطق مختلف لبنان حضور داشتند، گزارشی از مدارس علمیه که در سطوح لیسانس، فوق لیسانس و دکترا فعالیت داشتند، ارائه شد.

در جریان این دیدار، تدوین متون مدارس مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد متون تدوین شده این مدارس در مجموعه نمایشگاهی از سوی حزب الله در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) عرضه شود.

همچنین در بازدید از حوزه علمیه بیروت و مدارس حزب الله، تصمیم بر این شد تا مبادلات فرهنگی و مبادلات طلبه از سوی این دو مرکز علمی صورت گیرد و از ظرفیت‌های این مراکز استفاده شود.