بسته‌های تفریحی تابستان ویژه طلاب و خانواده‌ها

image_2019_6_23-11_6_59_44_d5Q

بسته‌های تفریحی تابستان ویژه طلاب و خانواده‌ها از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، با توجه به فرا رسیدن اوقات فراغت تابستان و به منظور ایجاد نشاط و تفریح سالم در خانواده ها، هماهنگی از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده و اداره رفاه کارکنان با چند مرکز تفریحی و رفاهی استان قم صورت گرفت.

بر اساس این هماهنگی، هزینه بلیط پارک آبی آب و تاب با قیمت 30 هزار تومان با تخفیف ویژه به مبلغ 11 هزار تومان، هزینه مجموعه رنگین کمان با قیمت 40 هزار تومان با تخفیف ویژه به مبلغ 23 هزار تومان به طلاب عرضه می‌شود.

مرکز تفریحی و آموزشی سرزمین بالن‌ها (خانه کودک بالن) از دیگر مکان‌های پیشنهادی است که با تخفیف 40 درصد به ارائه خدمات می‌پردازد.

خانه کودک بالن به عنوان بزرگترین خانه کودک در استان قم با 340 متر مربع فضای بازی به نشانی قم، بلوار 15خرداد،کوچه 56 از شنبه تا جمعه (صبح‌ها 9 تا 13 و عصرها ساعت 17 تا 22 شب) پذیرای خانواده‌ها است.

بر اساس این هماهنگی، هزینه استفاده از امکانات این مرکز تفریحی و آموزشی با تخفیف ویژه به مبلغ 6 هزار تومان برای هر نفر است، همچنین طی هماهنگی با 8 استخر استان قم، بانوان طلبه و خانواده ها از تخفیف‌های ویژه بهره‌مند می‌شوند.

علاقه مندان جهت استفاده از این خدمات می توانند به اداره امور طلاب و خانواده مراجعه کنند.

جهت مشاهده لیست استخرهای هماهنگی شده، این پیوند را فعال کنید.