ثبت نام دوره‌های تابستان آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی

آموزشگاه زبان

آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی، دوره های آموزش 6 زبان خارجی را برای ایام اوقات فراغت تابستان برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، کلاس‌های آموزش زبان ترم تابستان در قالب انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، چینی و کره ای  به همت آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی در سه مقطع سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان برگزار می‌شود.

در این آموزشگاه، طلاب، کارمندان خواهر و فرزندان ایشان از تخفیف ویژه بهره‌مند می‌شوند.

مهلت ثبت نام دوره های تابستان تا 28 خرداد است و علاقه‌مندان جهت ثبت نام روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه ساعت 8 تا 12 به صورت حضوری به آموزشگاه زبان واقع در دبستان دوره دوم مجتمع آموزشی تربیتی هدی مراجعه کنند.

کلاس‌های این دوره از ابتدای تیر آغاز می‌شود که علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌های 32112010 و یا 32935677 تماس بگیرند.