به همت اداره قرآن و حدیث؛

هفتمین مرحله دوره نهج‌البلاغه‌خوانی برگزار می‌شود

نهج البلاغه - مرحله هفتم

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از برگزاری هفتمین مرحله دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به برگزاری دوره غیرحضوری نهج البلاغه خوانی ویژه طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، عنوان کرد: همانطور که قرآن کریم در صدد ایجاد وحدت و توحّد فکری، نگرشی و حتی رفتاری در امت اسلام است، نهج البلاغه هم به عنوان أخ‌القرآن یک «تَوَحُّد» حقیقی و عینی در جامعه ايجاد مي‌كند؛ يك كتاب، يك نگرش، یک منطق و یک سبک؛ و این مطلب در درمان بخشی از به‌هم‌ریختگی فرهنگ جامعه ما که ریشه در تشتت منابع تغذیه فکری و فقدان نگاه متمرکز و اصیل به مقوله زندگی و سبک زندگی دارد، تأثیرگذار و کاربردی است.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام افزود: با توجه به این مطلب و ضرورت شناخت سیره و منش حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام و آشنایی و انس طلاب با متون معتبر حدیثی از جمله نهج البلاغه، اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، دوره غیرحضوری حدیث‌خوانی نهج البلاغه را برنامه‌ریزی کرده است.

طباطبایی با بیان اینکه این دوره در طول 12 مرحله برگزار می‌شود، گفت: هفتمین مرحله این دوره شامل خطبه 171 تا 200 نهج البلاغه است که پرسشنامه هفتمین مرحله از دوره حدیث‌خوانی نهج البلاغه در اختیار شرکت‌کنندگان این مسابقات قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان تا30 خرداد ماه فرصت دارند پاسخنامه‌های خود را به اداره قرآن و حدیث واقع در سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی(ره) تحویل دهند و یا به ایمیل مندرج در آیین‌نامه مسابقات ارسال کنند.

علاقه‌مندان جهت دریافت اطلاعات و دفترچه سؤالات به سرای ثقلین مراجعه کرده و یا  با شماره تلفن 32112355 تماس بگیرند.

دفترچه سوالات مرحله اول دوره نهج البلاغه خوانی اینجا را از اینجا دریافت کنید.

جهت دریافت دفترچه سوالات مرحله دوم دوره غیرحضوری سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله سوم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله چهارم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله پنجم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله ششم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله هفتم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.