از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) اعلام شد:

بهره‌مندی پژوهشگران از نرم‌افزار حدیث ولایت در کتابخانه جامعه‌الزهرا(س)

نرم افزار حدیث ولایت

نرم‌افزار حدیث ولایت جهت استفاده اساتید، پژوهشگران و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در رایانه‌های بخش بانک اطلاعات کتابخانه و کتابخانه تخصصی پژوهش نصب شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نرم‌افزار حدیث ولایت شامل مجموعه رهنمودهای مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی است که به همت معاونت پژوهش جهت استفاده اساتید، پژوهشگران و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در رایانه‌های بخش بانک اطلاعات کتابخانه و کتابخانه تخصصی پژوهش نصب شد.

این نرم افزار شامل متن کامل بیانات، سخنرانی‌ها، خطبه‌ها، مصاحبه‌ها و دیدارهای معظم له، متن کامل مکتوبات، پیام‌ها، نامه‌ها، ابلاغ‌ها و انتصاب‌های معظم له، ارائه فهرست عناوین و سرفصل‌های متون برنامه با قابلیت جستجو، جستجوی ساده و پیشرفته در متن و فهرست بیانات و مکتوبات است.

همچنین متن و ترجمه کامل قرآن کریم به همراه قابلیت جستجو در آیات، امکان محدود کردن دامنه تحقیق به بیانات یا مکتوبات مورد نظر و ارتباط واژگان متون با لغت‌نامه‌های عربی و فارسی از دیگر بخش‌های این نرم‌افزار به شمار می‌رود.