گزارشی از غرفه جامعه‌الزهرا(س) در یازدهمین روز نمایشگاه قرآن

استقبال بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن از غرفه جامعه‌الزهرا(س)

نمایشگاه قرآن- حسینی کوهساری

غرفه جامعه‌الزهرا(س) در یازدهمین روز نمایشگاه بین المللی قرآن کریم همچون روزهای گذشته مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، یازدهمین روز نمایشگاه بین المللی قرآن کریم مصادف با سالروز میلاد باسعادت امام حسن علیه‌السلام بود که در این روز غرفه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام همچون روزهای گذشته مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمفید حسینی کوهساری، مسئول ارتباطات و بین الملل مرکز مدیریت حوزه های علمیه در این روز غرفه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بازدید کرد؛ همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید شهریاری معاون قوه قضائیه و رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) از دیگر بازدیدکنندگان غرفه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بود.

خانم جلالی سرپرست اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه خواهران نیز از غرفه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بازدید کرد و با فعالیت های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی این مجموعه آشنا شد.

با توجه به تقارن این روز با میلاد باسعادت امام حسن علیه‌السلام، بسته های فرهنگی به همت اداره کل امور فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تهیه و بین بازدیدکنندگان توزیع شد.

برگزاری مسابقه فرهنگی تربیتی «ضیافت اندیشه» نیز از دیگر برنامه های غرفه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بود که همچون شب های گذشته برگزار و به سه نفر از برگزیدگان، جوایز فرهنگی اهدا شد.

گفتنی است؛ بخش حوزوی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از جمله غرفه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز چهارشنبه اول خرداد به کار خود پایان می‌دهد.