اعلام ساعات پاسخگویی به سؤالات شرعی و اعتقادی بانوان در ماه رمضان

پاسخ به سؤالات

ساعات پاسخگویی به سؤالات شرعی و اعتقادی، در ایام ماه مبارک رمضان از سوی اداره پاسخ به سؤالات دینی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم حائری شیرازی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: سامانه پاسخگویی به سؤالات  شرعی دفتر مقام معظم رهبری دام‌ظله‌العالی و آرای مراجع عظام دام‌ظلهم‌العالی در ماه مبارک رمضان، همه روزه از ساعت ۸ تا ۱۹ آماده پاسخگویی به سؤالات دینی بانوان است.

رئیس اداره پاسخ به سؤالات دینی و شبهات اظهار داشت: شماره پنج رقمی 31768  پاسخگوی سؤالات اعتقادی و شرعی آرای مراجع عظام دام‌ظلهم‌العالی و پنج خط داخلی دفتر مقام معظم رهبری مدظله‌العالی به شماره 57-37112253 پاسخگوی سؤالات شرعی، مقلّدان ایشان است.

حائری شیرازی اظهار داشت: الحمدلله با فعال‌سازی پاسخگویی اعتقادی در سال جدید، در ماه مبارک رمضان، ساعات پاسخگویی تلفنی به سؤالات اعتقادی نیز افزایش خواهد یافت و همه روزه ساعت 8 الی 14 اساتید آماده پاسخگویی به شبهات پرسشگران هستند.

مسئول اداره پاسخ به سؤالات با اشاره به اینکه پاسخگویی در این اداره به صورت حضوری، تلفنی و مجازی صورت می‌گیرد، افزود: سال گذشته، بیش از 117889سؤال  تلفنی شرعی و شبهات، 359 سؤال در زمینه مشاوره احکام  به صورت حضوری و به 12916 سؤال شرعی و 33  سوال مباحث اعتقادی به صورت مکاتبه‌ای پاسخ داده شده است.

رئیس اداره پاسخ به سوالات دینی همچنین به پاسخگویی اینترنتی اساتید در این اداره اشاره کرد و بیان داشت: هم‌اکنون ۱۰ استاد پاسخگو به صورت آفلاین در این بخش فعالیت می‌کنند و پاسخ پرسشگرانی که از طریق ورود به سایت www.pasokhbesoalat.ir  و ارسال پرسش از طریق آیکن «پاسخگویی مکاتبه‌ای» می‌کنند، در اسرع وقت ارسال خواهد شد.

شماره تلفن‌های پاسخگویی:

- پاسخگویی اعتقادی و مقلّدان مراجع عظام دام‌ظلّهم‌العالی: 31768-025(کد استان قم)

-مقلّدان رهبر معظم انقلاب دام‌ظلّه‌العالی با شماره‌های۷-۳۷۱۱۲۲۵۳- 025(کد استان قم)

- پاسخگوی مکاتبه‌ای سایت پاسخ به سؤالات فقه و معارف به نشانی  www.pasokhbesoalat.ir

- آدرس پیام‌رسان سروش فقه و معارف @pasokhbesoalat

- شماره تماس دفتر برگزاری دوره‌های تربیت استاد پاسخگو ۳۲۱۱۲۰۷۸-025 (کد استان قم)

- شماره تماس سفارش محصولات فرهنگی ۳۲۱۱۲۳۵۹ – 025 (کد استان قم)