از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده؛

کارگاه «تغذیه سالم» برگزار می‌شود

کارگاه تغذیه1

مدیر کل امور طلاب و خانواده از برگزاری کارگاه تغذیه سالم در آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم عرب خزائلی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: روزه گرفتن در ماه مبارك رمضان منافع معنوي، جسمی، روحي و اجتماعي به همراه دارد، ضمن اينكه بايد رعايت نكات پزشكي و نحوه تغذيه نيز مورد توجه قرار گيرد؛ از این رو اداره کل امور طلاب و خانواد ها در نظر دارد نشستی با موضوع «تغذیه سالم» برگزار کند.

مدیر کل امور طلاب و خانواده با تصریح بر اینکه انسان با تغذیه سالم و سلامت جسم بهتر می‌تواند از معنویات ماه مبارک رمضان بهره‌مند شود، افزود: نشست «تغذیه سالم» به صورت کارگاهی و با حضور خانم دکتر هدی سادات زاهدی، دکترای تغذیه تشکیل می‌شود.

عرب خزائلی تصریح کرد: این نشست روز پنجشنبه 20 اردیبهشت ماه ساعت 10 تا 11 در آمفی‌تئاتر زیرزمین ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.