برگزاری دوره آموزشی فرهنگی کوتاه‌مدت ویژه جمعی از خانواده شهدای سوریه

دوره آموزشی کوتاه مدت خانواده شهدای سوریه

رئیس اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از برگزاری دوره آموزشی فرهنگی کوتاه‌مدت ویژه جمعی از خانواده‌های شهدای سوریه در این مؤسسه علمی حوزوی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم فهیمه الیاسی روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر عنوان کرد: دوره کوتاه مدت آموزشی فرهنگی ویژه خانواده معظم شهدای مدافع حرم، از سوی اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در حال برگزاری است.

رئیس اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در این دوره، به مدت یک هفته میزبان 33 نفر از بانوان کشور سوریه است.

وی افزود: در این دوره، کلاس‌های آموزشی شامل مباحث نهج البلاغه، ولایت فقیه، تربیت اسلامی و جهاد و شهادت در قرآن برگزار شد و فراگیران، از حضور اساتید حوزه بهره‌مند شدند.

بانوان کشور سوریه در حاشیه این دوره آموزشی از برنامه‌های فرهنگی ویژه­ای همچون زیارت حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام، حضور در مسجد مقدس جمکران، زیارت قبور مطهر شهدا در گلزار شهدای علی بن جعفر و دیدار با خانواده معظم شهید مدافع حرم مهدی صابری بهره بردند.