به مناسبت هفته معلم؛

همایش تجلیل از اساتید جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

همایش تجلیل از اساتید

همایش تجلیل از اساتید جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با حضور و سخنرانی مدیر و معاونان این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همایش تجلیل از اساتید جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به مناسبت بزرگداشت هفته معلم از سوی معاونت آموزشی تربیتی این مؤسسه برگزار می‌شود.

در این همایش پس از تلاوت قرآن مجید و خیرمقدم، حجت الاسلام و المسلمین شهیدی معاون آموزشی تربیتی، حجت الاسلام و المسلمین تهرانی معاون فرهنگی تبلیغی، جناب آقای محمدی معاون امور مالی و سرکار خانم حقانی معاون پژوهشی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به سخنرانی می‌پردازند.

سرکار خانم یوسفیان و سرکار خانم فرخی اساتید جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از دیگر سخنرانان این مراسم هستند.

در ادامه همایش، حجت الاسلام والمسلمین مدنی مدیر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به سخنرانی می‌پردازد و در پایان، از زحمات و تلاش‌های ارزشمند اساتید پیشکسوت این مؤسسه تجلیل به عمل می‌آید.

این مراسم روز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه ساعت 18:30 با حضور اساتید نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 97-96 جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.