پذیرش طلاب سطح دو بین‌الملل در سال تحصیلی 98-97

پذیرش طلاب بین الملل

مدیر سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از پذیرش طلاب بین‌الملل در مقطع تحصیلی کارشناسی و بازپذیری سال تحصیلی 98-97 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام و المسلمین اباذر عمرانی فر روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برای سال تحصیلی 98-97 در مقطع کارشناسی(سطح دو) و بازپذیری کارشناسی در حوزه بین الملل از میان افراد واجد شرایط طلبه می‌پذیرد.

مدیر سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: ثبت نام طلاب بین‌الملل از 10 اردیبهشت آغاز شده است و متقاضیان می‌توانند جهت ثبت نام به سامانه پذیرش به نشانی www.j-alzahra.org مراجعه کنند.

حجت الاسلام و المسلمین عمرانی فر با بیان اینکه پذیرش طلاب بین الملل بدون آزمون صورت می‌گیرد، گفت: مصاحبه از ثبت‌نام‌کنندگان از روز شنبه، 15 اردیبهشت ماه آغاز و نتایج نهایی پذیرش، 25 تیرماه اعلام می‌شود.

دفترچه راهنمای ثبت نام کارشناسی(سطح دو)

دفترچه راهنمای ثبت نام بازپذیری کارشناسی