با حضور بیش از هزار و 300 طلبه؛

جشن بزرگ نیمه شعبان در جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

جشن نیمه شعبان

مراسم جشن میلاد حضرت صاحب الزّمان(عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه) با حضور بیش از هزار و 300 طلبه و فرزندان ایشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، مراسم جشن نیمه شعبان روز دوشنبه از سوی اداره کل امور فرهنگی و با همکاری اداره امور طلاب و خانواده در صحن خوابگاه حضرت خدیجه(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

در این مراسم، بیش از هزار و 300 نفر از اساتید، بانوان طلبه، کارمندان و فرزندان دختر ایشان حضور داشتند.

سرکار خانم میرامام، استاد جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در این مراسم به تبیین موضوع مهدویت پرداخت و اظهار داشت: اصل مهدویت مورد اتفاق همه مسلمانان است و ادیان دیگر هم در اعتقادات خودشان منتظر منجی بشریت هستند، اما درباره ظهور منجی دچار نقص معرفت هستند.

استاد اخلاق جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با بیان اینکه امام زمان(عج) استمرار حرکت نبوت و دعوت های الهی است، تصریح کرد: انبیای الهی آمدند که جامعه بشری را قدم به قدم به جامعه آرمانی نزدیک کنند و مهدی موعود(عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه) حکومت جهانی را پدید می آورند.

میرامام با بیان اینکه اولین اقدام در حکومت جهانی، برچیدن حکومت ظلم است، به فرازهایی از دعای ندبه در این باره اشاره کرد.

وی همچنین به سخنانی از رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) درباره انتظار فرج و وظیفه منتظران در دوران غیبت اشاره و تأکید کرد: انتظار تنها درس خواندن نیست، بلکه در کنار تحصیل، کار و فعالیت بسیجی هم باید داشته باشید، کار بسیجی کردن، انسان را از رخوت، سستی، ناامیدی، بی حالی و غیره در می آورد و به انسان امید می دهد.

شرکت کنندگان همچنین از مدیحه سرایی مداحان اهل بیت(علیهم‌السلام) در این مراسم بهره مند شدند.