تمدید مهلت ارسال مقاله به چهارمین همایش تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای

اندیشه دفاعی امام خامنه ای

مهلت ارسال مقالات به چهارمین همایش تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) تا 30 مرداد تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، پیرو در خواست‌های مکرر علاقه‌مندان به تمدید مهلت مقاله نویسی، نامه درخواست تمدید مهلت مقاله‌نویسی اعضا کمیته علمی و رییس شورای اجرایی مورد موافقت ریاست محترم شورای سیاست گذاری همایش تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه ای(مدظله العالی) قرار گرفت.

بدین ترتیب مهلت ارسال مقالات تا پایان مردادماه 97 تمدید و همایش در آبان ماه برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است داوری مقالات از نیمه اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان، نتایج اعلام می‌شود.

طبق هماهنگی‌های صورت گرفته بعد از ماه مبارک رمضان داوری سریع ظرف یک ماه از وصول مقاله انجام می‌شود و در صورت پذیرش مقاله، مدرک معتبر از سوی دبیرخانه و مدرک علمی جهاد دانشگاهی(SID) ارائه خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر این پیوند را فعال کنید.