آیت الله خاتمی مطرح می کند؛

نقش مرجعیت و حوزه های علمیه در پیدایش و تداوم انقلاب اسلامی

آیت الله خاتمی

«نقش مرجعیت و حوزه های علمیه در پیدایش و تداوم انقلاب اسلامی» با سخنرانی آیت الله سیداحمد خاتمی در جامعه الزهرا علیهاالسلام بررسی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست دوم از سلسله نشست های بصیرت افزایی با موضوع «نقش مرجعیت و حوزه های علمیه در پیدایش و تداوم انقلاب اسلامی» با سخنرانی آیت الله سیداحمد خاتمی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این نشست به همت معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام و به مناسبت ایام الله دهه فجر روز چهارشنبه 17 بهمن ماه از ساعت 11 تا 12 با حضور طلاب، پژوهشگران و اساتید این موسسه علمی در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

گفتنی است، سلسله نشست های بصیرت افزایی روزهای چهارشنبه هر هفته با موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.