آیین اختتامیه پنجمین جشنواره علامه حلی برگزار شد/ ارسال بیش از ۱۸۰۰ اثر به دبیرخانه

جشنواره علامه حلی

آیین اختتامیه و مراسم تجلیل از برگزیدگان پنجمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه قم در مرکز حوزه علمیه خواهران در قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آیین اختتامیه و مراسم تقدیر از برگزیدگان پنجمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه قم روز پنجشنبه 11 بهمن با حضور آیت الله مروی عضو شورای عالی حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، حجت‌الاسلام‌والمسلمین بهجت پور مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران و جمعی از اساتید، فضلا و پژوهشگران حوزه در مرکز حوزه علمیه خواهران در قم برگزار شد.

در مجموع کل آثار جشنواره حوزه علمیه قم در طی 5 دوره،  هشت هزار و 80 اثر و از این تعداد یک هزار و 881 اثر به جشنواره پنجم اختصاص یافت.

از یک هزار و 881 اثر در جشنواره پنجم، تعداد 267 اثر از سوی خواهران طلبه و یک هزار و 612 اثر از سوی برادران طلبه به دبیرخانه ارسال شد.

از کل تعداد آثار دوره پنجم، 61 اثر درموضوع کتاب، 236 پایان نامه، 101 تحقیق پایانی، یک هزار و 486 در موضوع مقاله بوده است.

از این تعداد، 429 اثر از طلاب سطح چهار، 442 اثر از طلاب سطح سه، 604 اثر از طلاب سطح دو و 406 اثر از طلاب سطح یک بوده است.

موضوعات جشنواره پنجم در عناوین تاریخ 53 اثر، اصول فقه 220 اثر، ادبیات 356 اثر، اخلاق و تربیت 173 اثر، فقه وحقوق اسلامی 445 اثر، علوم، حدیث و درایه 25 اثر، علوم انسانی 127 اثر، تفسیر و علوم قرآنی 80 اثر، کلام 178 اثر، فلسفه و منطق 68 اثر و بخش ویژه 156 اثر بوده است.

در این میان فقه 12 درصد، فقه و حقوق 24 درصد، ادبیات 19 درصد، ویژه 8 درصد، کلام 9 درصد، فلسفه 4 درصد و اخلاق و تربیت 9 درصد به خود اختصاص داده است.

از میان آثار ارسالی 85 اثر منتخب شدند که 10 اثر رتبه اول، 20 اثر رتبه دوم، ۲۳ اثر رتبه سوم و ۳۲ اثر نیز رتبه شایسته تقدیر را کسب کردند.

از میان 85 اثر برگزیده، طلاب برادر دارای 45 اثر برگزیده و 28 اثر شایسته تقدیر و بانوان طلبه دارای 8 اثر برگزیده و 4 اثر شایسته تقدیر بودند.

گفتنی است جشنواره علامه حلی ابتدا مرحله استانی آن برگزار و آثار منتخب جشنواره های برای رقابت کشوری به دبیرخانه مرکزی جشنواره ارسال می‌شود.

مراسم پایانی جشنواره کشور علامه حلی 16 اسفندماه با سخنرانی حضرت آیت‌الله سبحانی از مراجع تقلید در قم برگزار خواهد شد.