به همت اداره قرآن وحدیث؛

دهمین مرحله سیر مطالعاتی تفسیر نمونه برگزار می‌شود

تفسیر نمونه

دهمین مرحله از دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دهمین مرحله از دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه با بهره مندی از جلد 26 کتاب گرانقدر تفسیر نمونه برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: 6 مرحله ابتدایی این دوره برگرفته از جلد 27 کتاب تفسیر نمونه برگزار و سؤالات هر مرحله در سایت و کانال جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بارگذاری شد که شرکت‌کنندگان پاسخنامه‌های خود را از طریق رایانامه اداره قرآن وحدیث ارسال کردند.

طباطبایی یادآور شد: شرکت‌کنندگان این دوره می‌توانند در ادامه طرح به مطالعه جلد 26 تفسیر نمونه بپردازند، همچنین پیوستن افرادی که از شرکت در این طرح بازمانده‌اند با ارائه پاسخنامه مراحل سابق همراه با پاسخنامه این دوره وجود دارد.

وی با بیان اینکه مهلت ارائه پاسخنامه این مرحله تا 20 بهمن ماه 97 است، گفت: دهمین مرحله سیر مطالعاتی تفسیر نمونه به سوره های انشقاق، بروج و طارق اختصاص یافته است.

مدیر کل امور تربیتی تصریح کرد: طلاب می‌توانند جهت دریافت دفترچه مراحل این دوره به سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی مراجعه کرده یا از طریق سایت و کانال جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، سؤالات این مرحله را دریافت کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32112355 تماس بگیرید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله نهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هشتم دوره تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هفتم دوره تفسیر نمونه این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت جدول مراحل جلد ۲۶ تفسیر نمونه این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه جلد ۲۷ تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه جلد ۲۶ تفسیر نمونه این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مراحل اول تا ششم (جلد ۲۷ تفسیر نمونه) این لینک را فعال کنید.