اعلام فراخوان شرکت در مسابقه کتابخوانی «نقشه نقش بر آب»

مسابقه کتابخوانی نقشه نقش بر آب

آزمون آنلاین مسابقه کتابخوانی «نقشه نقش بر آب» همزمان با ایام الله دهه فجر برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، فراخوان شرکت در مسابقه کتابخوانی «نقشه نقش بر آب» همزمان با دهه بصیرت از سوی اداره کل امور فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

آزمون مسابقه بصیرت‌افزایی «نقشه نقش بر آب» به صورت آنلاین از روز چهارشنبه تا جمعه ۱۷ تا ۱۹ بهمن همزمان با ایام الله دهه فجر برگزار می‌شود.

این مسابقه برگرفته از کتاب «نقشه نقش بر آب» با گردآوری پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه ای مدظله العالی است که بیانات رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی پیرامون فتنه ۸۸ را مرور کرده است.

این کتاب مشتمل بر پنج فصل است که به تحلیل فتنه ۸۸ از زمان انتخابات و بعد از آن به همراه اعلام مواضع رهبری در این جریانات پرداخته است.

علاقه‌مندان جهت شرکت در این مسابقه می‌توانند در زمان مقرر با مراجعه به سایت جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، زبانه سامانه‌ها، سامانه فرهنگی یا با مراجعه به آدرس https://farhangi.jz.ac.ir به سؤالات آزمون در پاسخ دهند.

اسامی برگزیدگان این مسابقه، همزمان با میلاد باسعادت حضرت زهرا علیهاالسلام اعلام می‌شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۴26 تماس بگیرید.

جهت دریافت فایل پی دی اف کتاب «نقشه نقش بر آب» این پیوند را فعال کنید.