استاد جامعه‌الزهرا(س) تصریح کرد:

حضرت زینب (س)؛ طلایه‌دار اسلام ناب محمدی

حضرت زینب

صرافی با اشاره به ویژگی ولایت‌مداری حضرت زینب علیهاالسلام، گفت: این بانوی گرامی همواره با امام زمان خویش همراه بودند و توانستند در زنده نگه داشتن اسلام، طلایه‌دار باشند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همزمان با ولادت حضرت زینب علیهاالسلام، نشست صمیمی با حضور طلاب، اساتید و همکاران مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی برگزار شد.

در این نشست، سرکار خانم صرافی به تبیین راه های قرب به خدا پرداخت و اظهار داشت: مهم‌ترین راهکار برای نزدیک شدن به خداوند متعال، ترک گناه و مبارزه با نفس است.

وی تصریح کرد: ترک گناه و مبارزه با نفس، آسان نیست و سختی‌هایی به همراه دارد که در این راه باید بسیار تلاش کرد.

استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: یکی از راه‌های ترک گناه، بودن با امام است، یعنی در هر شرایطی امام را فراموش نکنیم.

صرافی به ویژگی‌های حضرت زینب علیهاالسلام و خصوصیت ولایت‌مداری این بانوی گرامی اشاره کرد و گفت: حضرت زینب علیهاالسلام همواره با امام زمان خویش همراه بودند و توانستند یکی از طلایه‌داران تأثیرگذار در زنده نگه داشتن اسلام باشند.

در ادامه، اشعاری در وصف حضرت زینب علیهاالسلام سروده شد و در پایان، دانش‌پژوهان مورد پذیرایی قرار گرفتند.