حضور اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا(س) در اجتماع باشکوه و حماسی 9 دی

حماسه 9 دی

اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در اجتماع باشکوه و حماسی 9 دی حضوری پرشور خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم بزرگداشت حماسه ماندگار یوم الله 9 دی روز یکشنبه ساعت 10 صبح، همزمان با سراسر میهن اسلامی در مدرسه فیضیه قم برگزار می شود.

پیرو درخواست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم مبنی بر هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن این مراسم، شرایط حضور بانوان در این اجتماع بزرگ فراهم شده است.

با توجه به تأکید مدیران محترم جامعه‌الزهرا و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به شرکت حداکثری بانوان طلبه در این تجمع عظیم، اجتماع بزرگ خواهران حوزوی استان قم در جامعه الزهرا علیهاالسلام لغو و مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی به صورت متمرکز در مدرسه علمیه فیضیه برگزار می‌شود.

در این مراسم که آحاد مردم شهیدپرور و انقلابی قم حضور دارند، آیت الله سیداحمد خاتمی عضو هیات رئیسه خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران به سخنرانی می‌پردازد.

گفتنی است؛ سرویس‌های نقلیه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام ساعت 10 صبح از پایانه به سمت حرم مطهر حضرت معصومه علیها السلام حرکت می‌کنند.