برگزاری کرسی ترویجی «گونه‌های زبان قرآن و نقش آن در جامعیت و جهانی بودن»

کرسی ترویجی 18

کرسی ترویجی «گونه‌های زبان قرآن و نقش آن در جامعیت و جهانی بودن» با ارائه استاد ماهروزاده برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، هجدهمین کرسی ترویجی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با موضوع «گونه‌های زبان قرآن و نقش آن در جامعیت و جهانی بودن» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی پژوهشی برگزار می‌شود.

در این کرسی ترویجی، سرکار خانم طاهره ماهروزاده استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه به تبیین این موضوع می پردازد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علی فتحی استادیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناقد و سرکار خانم محترم قوی به عنوان دبیر علمی این جلسه حضور دارند.

این جلسه روز یکشنبه 2 دی ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.