برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت معصومه(س) در مهدکودک

مهدکودک- شهادت حضرت معصومه1

مراسم سوگواری شهادت حضرت معصومه سلام الله علیها با حضور 600 نفر از کودکان مهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، مراسم سوگواری شهادت حضرت معصومه علیهاالسلام روز دوشنبه 27 آذر با حضور نونهالان مهدکودک شکوفه های بهار در سالروز شهادت آن حضرت برگزار شد.

در این مراسم پس از تلاوت قرآن کریم و اجرای سرود خواهر خورشید توسط کودکان، زندگینامه حضرت برای کودکان تصویر سازی شد؛ در ادامه مراسم، مداحی و سینه زنی توسط مربیان اجرا شد.

از دیگر برنامه های این مراسم دعا جهت سلامتی و تعجیل در امر فرج حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بود.

از چشم اندازهای مهم و پراهمیت مهدکودک آشنا ساختن کودکان با مسائل و مناسبت‌های دینی و مذهبی است و این مجموعه تمام توان و تلاش خود را برای انجام این امر مهم ایفا می‌کند.