نهمین مرحله سیر مطالعاتی تفسیر نمونه برگزار می‌شود

تفسیر نمونه

مرحله نهم از دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه از جلد 26 این تفسیر گرانقدر برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر ضمن تبریک میلاد با سعادت امام حسن عسکری علیه‌السلام، عنوان کرد: مرحله نهم از دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه به همت اداره قرآن وحدیث برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام افزود: این دوره غیرحضوری با هدف انس با معارف قرآن کریم از جلد 27 تفسیر نمونه و طی 6 مرحله برگزار شد.

طباطبایی ادامه داد: سؤالات مرحله به مرحله در سایت و کانال جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بارگذاری شدند و شرکت‌کنندگان پاسخنامه‌های خود را از طریق رایانامه اداره قرآن وحدیث ارسال کردند.

وی بیان داشت: شرکت کنندگان این دوره می‌توانند در ادامه طرح، به مطالعه جلد 26 تفسیر نمونه بپردازند؛ همچنین پیوستن افرادی که از شرکت در این طرح بازمانده‌اند با ارائه پاسخنامه مراحل سابق همراه با پاسخنامه این دوره وجود دارد.

مدیر کل امور تربیتی با اشاره به اینکه مهلت ارائه پاسخنامه مرحله نهم تا 15 دی ماه 97 است، گفت: طلاب می‌توانند جهت دریافت دفترچه مراحل این دوره به سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی(ره) مراجعه کرده یا از طریق سایت و کانال جامعه‌الزهرا علیهاالسلام سؤالات این مرحله را دریافت کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۵۵  تماس بگیرید.

جهت دریافت دفترچه مرحله نهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هشتم دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هفتم دوره این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت جدول مراحل جلد ۲۶ این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه جلد ۲۷ این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه جلد ۲۶ این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مراحل اول تا ششم (جلد ۲۷) این لینک را فعال کنید.