ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری برگزار شد؛

همایش دیدگاه های علوم قرآنی آیت الله فاضل لنکرانی

کارگاه مقاله‌نویسی آنلاین با رویکرد همایش ملی دیدگاه‌های علوم قرآنی آیت‌الله فاضل لنکرانی ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کارگاه مقاله‌نویسی آنلاین با رویکرد همایش ملی دیدگاه‌های علوم قرآنی آیت‌الله فاضل لنکرانی روز پنجشنبه 15 آذرماه برگزار شد.

سرکار خانم ماهروزاده استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در این برنامه آنلاین حضور یافت و به تبیین موضوعاتی پیرامون محورهای همایش و شیوه تدوین مقالات علمی مرتبط با این همایش پرداخت.

همایش ملی دیدگاه های علوم قرآنی آیت‌الله فاضل لنکرانی از سوی مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم‌السلام و جامعه‌المصطفی العالمیه و با همکاری نهادهای علمی و حوزوی از جمله جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این همایش تا اول دی ماه تمدید شده است و طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در این زمینه می‌توانند چکیده مقالات خود را تا پایان آذرماه از طریق سایت مجازی ارسال کنند تا مورد بررسی قرار گیرد.

در صورت تأیید مقالات ارسالی، طلاب شرکت کننده می‌توانند از مشاوره اساتید بهره‌مند شوند.