ضوابط و فرم های طرح سوال

با تقدیر و تشکر از زحمات اساتید محترم در طول نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷

با عنایت به نزدیک شدن امتحانات پایان ترم، کاربرگ طرح سؤالات امتحانی و فایل نکات لازم در طراحی سؤال هم اکنون در دسترس شما است.

لطفاً در طرح سؤال ضوابط اعلام شده مورد توجه قرار گیرد.

۱) سؤالات فقط در کاربرگ طرح سؤالات امتحانی تایپ گردد (سؤالات فارسی با فونت Bzar و سؤالات عربی با فونت Bbadr تایپ شوند) و تمام قسمت‌های سربرگ این فرم تکمیل شود.

۲) حتی المقدور سؤالات جهت پاسخگویی در محدوده زمانی ۵۰ دقیقه طرح شود.

۳) اگر در طول نیمسال، فعالیت‌های کلاسی (پرسش و پاسخ، ارجاعات هفتگی و کم حجم، سوالات کتبی کلاسی، خلاصه‌نویسی دروس و ...) از طلاب خواسته شده، حداکثر ۳ نمره باید به آن اختصاص یابد. در این صورت، بارم برگه امتحانی از ۱۷ نمره لحاظ شود.

۴) اوراق امتحانی حداکثر ظرف ۳ روز پس از دریافت، تصحیح و تحویل اتاق اساتید شود. به اوراق تصحیح شده در زمان مقرر حق الزحمه تصحیح تعلق می گیرد.

۵ ) پس از تصحیح برگه‌ها، مقدار «نمره فعالیت کلاسی» و مقدار «نمره برگه» و «جمع نمرات» به صورت جداگانه در لیست امتحانی ثبت شود.

۶) اساتید محترم خانم دوره گرایشی، سؤال های طرح شده را به صورت فایل به مدارس و مراکز مربوطه تحویل دهند.

۷) اساتید محترم آقا در بخش تکمیلی و گرایشی و نیز اساتید محترم خانم دوره تکمیلی فایل سؤالات را به آدرس اینترنتی ostad.takmili@jz.ac.ir (آقای فاضلی) ارسال فرمایید.

.

ضوابط طرح سوال