سخنرانی آیت الله سعیدی در درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(س)

درس اخلاق

درس اخلاق طلاب و اساتید مراکز و مدارس علمیه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) فردا با سخنرانی آیت الله سعیدی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، درس اخلاق روز یکشنبه با حضور اساتید و طلاب مراکز و مدارس علمیه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار می‌شود.

در این جلسه درس اخلاق، بانوان طلبه از محضر آیت الله «سیدمحمد سعیدی» امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حرم حضرت فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) بهره‌مند می‌شوند.

این جلسه درس اخلاق روز یکشنبه، 26 فروردین‌ماه ساعت ۱۰ تا 11 صبح در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

در ترم تحصیلی سال جاری، مسابقه خلاصه‌نویسی از بیانات ارزشمند اساتید درس اخلاق روزهای یکشنبه و چهارشنبه از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

طلاب سطح دو می‌توانند جهت شرکت در مسابقه و دریافت برگه مسابقه به دفاتر امور تربیتی مدارس علمیه و طلاب سطح ۳ و ۴ نیز به دفاتر آموزشی مراکز تخصصی مراجعه کنند.