نخستین ویژه‌نامه تربیتی طلاب با عنوان «مسیر طلبگی» تدوین و منتشر شد

ویژه نامه مسیر طلبگی

مدیرکل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیها السلام از تدوین نخستین ویژه نامه تربیتی مسیر طلبگی ویژه طلاب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز چهارشنبه درگفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: نخستین ویژه‌نامه تربیتی ویژه طلاب به همت اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در نیمسال اول سال تحصیلی جاری تدوین و منتشر  شد.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت:  این ویژه نامه با عنوان «مسیر طلبگی» به مباحثی چون زی‌طلبگی، هویت صنفی روحانیت، توصیه‌های اخلاقی بزرگان به طلاب، بانوان مجتهده معاصر و 16 توصیه برای موفقیت طلاب در زندگی می‌پردازد.

طباطبایی تصریح کرد: این ویژه نامه که شامل 30 صفحه است، جهت بهرمندی طلاب در اختیار مدارس و مراکز تخصصی  قرار می‌گیرد، همچنین نسخه الکترونیکی آن در سایت جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بارگذاری می‌شود.

وی یادآور شد: اداره کل امور تربیتی در نظر دارد، مسابقه ای با مضمون این ویژه نامه برگزار کند که اطلاعات آن متعاقبا اعلام می‌شود.

جهت دریافت ویژه نامه تربیتی «مسیر طلبگی» این پیوند را فعال کنید.