در راستای برگزاری پانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت؛

پیش نشست «مهدویت و چالش‌های پیش رو» در جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

نشست مهدویت و چالش های پیش رو

نخستین پیش نشست پانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با موضوع «مهدویت و چالش‌های پیش رو» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نخستین پیش نشست پانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت از سوی معاونت پژوهش در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این پیش نشست که با موضوع «مهدویت و چالش‌های پیش رو» است، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمدصابر جعفری دبیر علمی همایش بین المللی دکترین مهدویت به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز چهارشنبه 30 آبان ماه ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن نشست‌های علمی پژوهشی طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

همایش بین‌المللی دکترین مهدویت از سوی موسسه آینده روشن (پژوهشکده مهدویت) و مرکز تخصصی موعود حوزه علمیه قم و با همکاری و مشارکت نهادهای علمی حوزوی از جمله جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مهلت ارسال آثار به این همایش تا 15 بهمن ماه سال جاری است و این همایش، فروردین ماه سال 98 مصادف با ماه شعبان 1440 برگزار می‌شود.