به مناسبت بزرگداشت علامه طباطبایی و روز جهانی فلسفه برگزار می‌شود:

نشست «نقش علامه طباطبایی(ره) در احیاء فلسفه اسلامی و تأثیر آن در فهم قرآن و متون دینی»

نشست پژوهش-علامه طباطبایی

پنجاه و دومین نشست علمی پژوهشی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با موضوع «نقش علامه طباطبایی(ره) در احیاء فلسفه اسلامی و تأثیر آن در فهم قرآن و متون دینی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، به مناسبت بزرگداشت علامه طباطبایی (24 آبان ماه) و روز جهانی فلسفه (30 آبان ماه)، پنجاه و دومین نشست از سلسله‌نشست‌های علمی – پژوهشی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با موضوع «نقش علامه طباطبایی(ره) در احیاء فلسفه اسلامی و تأثیر آن در فهم قرآن و متون دینی» برگزار می‌شود.

در این نشست، آیت‌الله دکتر احمد بهشتی به تبیین این موضوع می‌پردازد و دکتر ابراهیم علیپور، دبیر علمی این نشست است.

این نشست روز یکشنبه ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.