به گزارش روابط عمومی، خانم زهره شریعت ناصری رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در برنامه پلاک 16 سیمای نور به مناسبت هفته "وحدت حوزه و دانشگاه"، عنوان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه به معنای درک صحیح و متقابل دانشگاهیان و حوزویان از یکدیگر برای حل مسائل کشور است.
رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها، وحدت حوزه و دانشگاه را به معنای هم افق شدن یا نزدیک شدن افق حوزویان و دانشگاهیان به یکدیگر معرفی کرد و افزود: وحدت حوزه و دانشگاه در واقع، نوعی دوستی و پیوند متقابل است.
شریعت ناصری، این تعریف را تعریف رهبر معظم انقلاب حفظه الله دانست و اذعان داشت: این تعریف، متعادل و در حد انتظار است؛ بر خلاف تعریف وحدت حداکثری که معتقد است وحدت باید در تمام شئون حوزه و دانشگاه اتفاق بیفتد.
رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها به چرایی ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه پرداخت و گفت: حوزه و دانشگاه نهاد دین و علم است.
شریعت ناصری خاطرنشان کرد: علم و دین هر کدام بدون دیگری به هدف نمیرسند و هدف از پیوند حوزه و دانشگاه، حل مسائل کشور برای دستیابی به کشوری پیشرفته، مستقل و متحول است.
وی عنوان کرد: حوزه بدون توجه به نظامات اجتماعی، و دانشگاه بدون تکیه بر مبانی دینی، امکان رشد متعادل و مطابق با اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران را نخواهد داشت.
در نگاه خانم شریعت ناصری، این وحدت تا حد زیادی محقق شده است.
رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها یادآور شد: از جمله مصادیق تحقق وحدت حوزه و دانشگاه، در پژوهشهای گروهی میانرشتهای است که توسط تخصصهای مختلف درباره موضوعی برای پاسخ به مسئلهای از مسائل کشور انجام میشود.
شریعت ناصری تصریح کرد: بحث اسلامیسازی علوم انسانی که محل بحث مجامع علمی کشور است، با پیوند حوزویان و دانشگاهیان رقم میخورد و این امر آغاز شده است.
نظرات