در آستانه 28 صفر؛

مراسم سوگواری نونهالان شکوفه‌های بهار برگزار شد / گزارش تصویری

سوگواری 28 صفر2

مراسم سوگواری نونهالان مهدکودک شکوفه‌های بهار در آستانه سالروز رحلت پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم، شهادت امام حسن علیه‌السلام وشهادت امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم سوگواری رحلت جانسوز نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم، شهادت امام حسن علیه‌السلام وشهادت امام رضا علیه‌السلام روز سه شنبه در آستانه 28 صفر در سالن اجتماعات مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار شد.

در این مراسم که همه کودکان مهدکودک حضور داشتند، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط نونهالان، داستان هایی از زندگانی پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم، امام حسن علیه‌السلام و داستان ضامن آهو توسط مربیان بیان شد.

در ادامه، نمایش حدیث کسا به زبان کودکانه اجرا شد، همچنین مراسم سینه زنی و نوحه خوانی در سوگ پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم و امام حسن مجتبی علیه‌السلام توسط کودکان صورت گرفت.

پخش انیمیشنی درباره پیامبر اکرم (ص) و امام حسن مجتبی علیه‌السلام، دعا جهت سلامتی و تعجیل در امر فرج حضرت صاحب الزمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف و اجرای سرود و دکلمه توسط کودکان از دیگر برنامه‌های مراسم بود.

در پایان، کودکان مهد مهمان سفره کریمانه اهل بیت علیهم‌السلام شدند و مورد پذیرایی قرار گرفتند.