بازدید مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

دیدار خانم برقعی با وزیر ارشاد

سرکار خانم برقعی با حضور در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از بخش ها و غرفه های مختلف نمایشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم دکتر سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بازدید کرد.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن بازدید از بخش های مختلف نمایشگاه، با غرفه های بخش حوزوی نمایشگاه آشنا شد.

گفتگوی ویژه شبکه قرآن و معارف سیما با سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، مصاحبه خبرگزاری شبستان و خبرگزاری حوزه با خانم برقعی از جمله برنامه های رسانه ای مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در نمایشگاه بود.

در پنجمین روز نمایشگاه، جناب آقای محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور، حجت‌الاسلام‌والمسلمین خسروپناه و خانم دکتر جلالی معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از نمایشگاه بازدید داشتند که در غرفه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها نیز با خانم دکتر برقعی دیدار کردند.