آغاز ثبت نام تبلیغ ایام ماه مبارک رمضان

ثبت نام تبلیغ ماه رمضان

طلاب علاقه مند به فعالیت های تبلیغی در ماه مبارک رمضان می توانند با مراجعه به سامانه شمیم ثبت نام و حکم تبلیغی دریافت کنند.

به گزارش روابط عمومی،  اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه‌ای از آغاز ثبت‌نام تبلیغ ماه مبارک رمضان ویژه طلاب و مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام خبر داد.

بر این اساس، همه خواهران طلبه، حتی طلاب فاقد پرونده تبلیغی در اداره مبلغان می توانند تا 28 اسفند ماه با مراجعه به سامانه شمیم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir/Account/Login قسمت مناسبت های تبلیغی ثبت نام کنند.

بر اساس این اطلاعیه حکم تبلیغی فقط به خواهرانی که تبلیغ حضوری دارند، تعلق می­گیرد که این حکم در سامانه شمیم، قسمت مناسبت های تبلیغی قابل دریافت است و نیازی به مراجعه حضوری نیست.

همچنین از آنجا که جامعه الزهرا علیهاالسلام تعهدی نسبت به هماهنگی مکان تبلیغی ندارد تنها کسانی که مکان هماهنگ شده برای تبلیغ دارند، ثبت ‌نام نمایند.

گفتنی است، تبلیغ ماه مبارک رمضان در بازه زمانی 22 اسفند 1402 تا 25 فروردین 1403 میسر خواهد بود.