برگزاری دوره آموزش مکالمه زبان عربی با گویش عراقی

دوره گویش عراقی

دوره آموزش مکالمه زبان عربی با گویش عراقی ویژه مبلغان و خادمان موکب‌ها و همچنین زوار اربعین حسینی به دو صورت مجازی و حضوری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم فهیمه باغ شیخی در گفتگو با واحد خبر از برگزاری دوره آموزش مکالمه زبان عربی با گویش عراقی ویژه مبلغان و خادمان موکب‌ها و همچنین زوار اربعین حسینی به دو صورت مجازی و حضوری خبر داد.

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی خاطر نشان کرد: این دوره طی 2 ترم برگزار خواهد شد و هر ترم شامل 10 جلسه 120 دقیقه ای خواهد بود.

باغ شیخی افزود: مهلت ثبت نام در این دوره تا 26 بهمن 1402 است و جلسات این دوره از اوایل اسفند 1402 تشکیل می‌شود.

وی یادآور شد: علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه با دفتر آموزشگاه با شماره تلفن ۳۲۹۳۵۶۷۷ تماس بگیرند.