مدیر کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام کرد:

تمدید مهلت ثبت نام آزمون ورودی داوطلبان سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تا 12 بهمن

پذیرش جامعه الزهرا سلام الله علیها

خانم ارمکان از تمدید مهلت ثبت نام آزمون ورودی داوطلبان سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سطوح دو، سه، چهار و بازپذیری خبر داد و گفت: مهلت ثبت نام آزمون ورودی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تا 12 بهمن ۱۴۰۲ تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم اشرف السادات ارمکان در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مهلت ثبت نام آزمون ورودی داوطلبان سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سطوح دو، سه، چهار و بازپذیری تا 12 بهمن 1402 تمدید شد.

مدیر کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با بیان اینکه ثبت نام به صورت مجازی انجام می‌شود، گفت: علاقه مندان می‌توانند برای کسب آگاهی بیشتر به سامانه سنجش و پذیرش به نشانی https://paziresh.jz.ac.ir مراجعه کنند.

ارمکان با اشاره به اینکه تحصیل در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به سه شیوه حضوری، مجازی  (آنلاین) و غیرحضوری ارائه می‌شود، افزود: داوطلبان سطح دو می‌توانند به شیوه‌های حضوری تمام‌وقت و یا نیمه‌وقت، غیرحضوری و مجازی (آنلاین) تحصیل کنند.

وی به پذیرش در مقطع  تحصیلی سطح سه اشاره کرد و اظهار داشت: امسال ۱۳ رشته تحصیلی سطح سه شامل تاریخ اسلام، تبلیغ با گرایش حج، تربیت دینی کودک و نوجوان، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی، مدیریت آموزشی، تفسیر و علوم قرآن، فقه و اصول، فلسفه اسلامی، کلام اسلامی، کلام اسلامی با گرایش امامت، زبان و ادبیات عربی، علوم و معارف حدیثی و مطالعات اسلامی زنان به صورت حضوری ارائه شده است.

مدیر کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اضافه کرد: مقطع تحصیلی سطح سه همچنین در رشته‌های تاریخ اسلام، تبلیغ با گرایش حج، تفسیر و علوم قرآن، فقه و اصول و کلام اسلامی به شیوه مجازی (آنلاین) و در سه رشته تفسیر و علوم قرآن، فقه و اصول و کلام اسلامی به شیوه آموزش غیرحضوری پذیرش دارد.

ارمکان یادآور شد: علاوه بر دارندگان مدرک سطح ۲ حوزه، دارندگان مدرک کارشناسی پیوسته در 72 رشته همسوی دانشگاهی می‌توانند در مقطع تحصیلی سطح 3 ثبت نام کنند. البته این افراد ملزم به گذراندن واحدهای پیش نیاز (حداکثر تا ۵۶ واحد) و جبرانی (حداکثر تا ۱۹ واحد) بر اساس رشته دانشگاهی و رشته انتخابی شان در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها هستند.

وی بیان داشت: در مقطع تحصیلی سطح چهار جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، رشته‌‌های تحصیلی تفسیر تطبیقی، فقه خانواده، کلام اسلامی، حکمت متعالیه و تاریخ و سیره پیامبر اعظم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم ارائه می‌شود.

مدیر کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خاطرنشان کرد: رشته‌های تحصیلی سطح ۴ به صورت حضوری برگزار می‌شود و شرط پذیرش در آن دارا بودن مدرک سطح ۳ حوزه است.

ارمکان در پایان یادآور شد: آزمون ورودی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به صورت همزمان در ۳۱ مرکز استان برگزار می‌شود.