سرپرست گروه بودجه، تشکیلات و روش‌ها در جامعه‌الزهرا(س) منصوب شد

انتصاب

جناب آقای حامد خازنی به عنوان سرپرست گروه بودجه، تشکیلات و روش‌ها در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، «حامد خازنی» طی حکمی از سوی «سعید شایان پور» سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و ارزیابی به عنوان «سرپرست گروه بودجه، تشکیلات و روش‌ها» در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) منصوب شد.

در این حکم آمده است:

«با احترام، نظر به مراتب تعهد، تجارب، کاردانی و حسن سوابق با حفظ پست و وظایف فعلی، به سمت «سرپرست گروه بودجه، تشکیلات و روش‌ها» منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و حضرت صدیقه طاهره «سلام‌الله‌علیها» و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، درجهت باز مهندسی ساختار وتشکیلات، بهبود فرآیندهای کاری و نظم یافتگی و تکمیل قوانین و مقررات جامعه‌الزهرا «سلام الله علیها» اهتمام ورزید. تحول، پویایی و صرفه‌جویی حداکثری در مدت سرپرستی آن گروه مورد تأکید می‌باشد.

در آغازین روزهای سال جدید، توفیق، سربلندی و موفقیت شما را از درگاه ایزد یکتا مسئلت دارم».

همچنین در این حکم از خدمات و تلاش‌های ارزشمند حجت الاسلام و المسلمین «عباسعلی چمرانی» که پیش از این، تصدی این مسئولیت را به عهده داشت، قدردانی شد.