از سوی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی؛

ثبت نام دوره های حفظ، روخوانی، مفاهیم، تجوید و قرائت قرآن ویژه نوجوانان

جدید (2) copy

آموزشگاه تخصصی قرآن هدی دوره های حفظ، روخوانی، مفاهیم، تجوید و قرائت قرآن ویژه نوجوانان را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی، دختران ۸ تا ۱۴ سال می توانند برای ثبت نام در یکی از دوره های نظام آموزش جامع قرآن کریم شامل آموزش هم زمان حفظ، روخوانی، مفاهیم، قرائت، کلاس انس با قرآن شامل مفاهیم، انس با اهل بیت، روخوانی و قرائت، طرح تخصصی حفظ شامل حفظ از ابتدای جز یک، روخوانی، تجوید و صوت و لحن دانش آموزی با شناسه کاربری @Salavat72  در پیام رسان ایتا در ارتباط باشند.

گفتنی است، آموزش های قرآنی در دوره طرح نوجوانان به صورت حضوری ـ مجازی و در قالب کلیپ، پاور، اوریگامی و برش کاغذ، داستان، شعر، بازی و مسابقه با استفاده از اساتید متخصص کار با کودک و به صورت پیگیری روزانه دروس قرآنی برگزار می شود.

کلاس ها روزهای پنج شنبه هر هفته از ساعت ۸ تا ۱۲ در جامعه الزهرا علیهاالسلام، مجتمع هدی برگزار می شود و دوره زمستان از ۷دی آغاز و تا تا ۲۴ اسفند ادامه خواهد داشت.

علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 8 تا 12 با شماره های ٠۲۵۳۲۱۱۲۱۷۱و ۰۹۱۳۶۱۴۴۱۹۴ تماس بگیرند.