برگزاری نشست علمی «شناخت حضرت مهدی علیه‌السلام با تاکید بر کارکردهای مهدویت در منابع شیعی»

نشست تخصصی شناخت حضرت مهدی

نشست علمی «شناخت حضرت مهدی علیه‌السلام با تاکید بر کارکردهای مهدویت در منابع شیعی» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمودی به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی «شناخت حضرت مهدی علیه‌السلام با تاکید بر کارکردهای مهدویت در منابع شیعی» از سوی انجمن علمی پژوهشی مهدویت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین حسن محمودی استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، نویسنده و پژوهشگر فعال مهدوی از بنیاد مهدویت در این نشست به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز سه شنبه  7 آذر ماه 1402 ساعت 10 در سالن جلسات طبقه سوم ساختمان کتابخانه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری نشست به صورت مجازی فراهم شده و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در این نشست شرکت کنند.