بازدید مدیر جامعه الزهرا از نمایشگاه روایت پیشرفت

بازدید از نمایشگاه روایت پیشرفت (3)

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در بازدید از نمایشگاه روایت پیشرفت با تمجید از فعالیت های دولت در عرصه های مختلف گفت: این نگاه که مردم باید محصول تلاش های دولت را سر سفره خود ببینند سخن قابل تاملی است.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم برقعی به همراه شماری از مدیران و مسئولان جامعه الزهرا علیهاالسلام از نمایشگاه روایت پیشرفت؛ دستاوردهای دوساله دولت سیزدهم بازدید کردند.

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در حاشیه بازدید از نمایشگاه با اشاره به اینکه در این نمایشگاه تعامل دولت و بازدیدکنندگان از جمله طلاب بسیار منطقی رقم می خورد گفت: این یکی از مزیت های این نمایشگاه است ولی تراکم محصولات، پیشرفت ها و گزارش ها مانع اشراف کافی مدعوین و بازدیدکنندگان است و این به دلیل عملکرد مثبت دولت در زمینه های مختلف است.

وی به ضرورت بازدید بانوان طلبه از این نمایشگاه و آشنایی آنها با دستاوردهای دولت اشاره کرد و بیان داشت: طبقه محروم و عموم مردم در آشنا شدن با این زحمات، دستاوردها و پیشرفت ها اولویت دارند.

خانم برقعی تاکید کرد: این نگاه که مردم باید محصول تلاش های دولت را سر سفره خود ببینند سخن قابل تاملی است.