کارگاه تربیتی «پایان مشکلات با فرزند» برگزار می شود

کارگاه تربیتی

گارگاه تربیت فرزند با موضوع «سوت پایان مشکلات با فرزند» روز سه شنبه در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، مشکلات والدین با فرزندان در زمینه های مختلف ارتباطی و تربیتی در سنین مختلف به ویژه نوجوانی همواره وجود داشته و دغدغه ای برای پدر و مادرهاست تا بتوانند با برخورد مناسب و درست، زمینه تربیت و ساخت آینده ای سرشار از موفقیت را برای فرزندان خود رقم بزنند، ولی در این میان فاصله نسلی و مشترک نبودن زبان مفاهمه و آگاه نبودن به روش های ارتباط موثر با کودکان و نوجوانان می تواند به این مشکلات دامن زده و وضعیت خانواده را به بحران نزدیک کند.

معاونت تبلیغ و امور فرهنگی با همکاری امور مساجد کارگاه «سوت پایان مشکلات با فرزند» را با ارائه حجت الاسلام والمسلمین روح الله شریفی نژاد، عضو سازمان نظام روان شناسی کشور ویژه مادران و مربیان تربیتی برگزار می کند.

این کارگاه روز سه شنبه 23 آبان ماه از ساعت 14 تا 17 در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.