دفتر بین‌الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

نشست کشورشناسی و رصد مسائل بین‌المللی با موضوع «آذربایجان»

نشست کشورشناسی آذربایجان

هفتمین نشست از سلسله‌نشست‌های کشورشناسی و رصد مسائل بین‌المللی با موضوع «آذربایجان» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، هفتمین نشست از سلسله‌نشست‌های کشورشناسی و رصد مسائل بین‌المللی با موضوع «آذربایجان» از سوی دفتر بین‌الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعلی اکبر اجاق نژاد، نماینده پیشین رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی در جمهوری آذربایجان و تولیت مسجد مقدس جمکران به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز چهارشنبه 24 آبان ساعت 10 تا 11:45 در سالن اجتماعات بانو طاهایی واقع در زیرزمین ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

دفتر امور بین الملل جامعه الزهرا علیهاالسلام با هدف شناسایی نیازهای علمی و فرهنگی کشورهای مختلف برای برنامه ریزی دقیق درسی میتنی بر این نیازها، سلسله‌نشست‌های کشورشناسی و رصد مسائل بین الملل را به صورت دوره ای برگزار می‌کند.