برگزاری کرسی علمی ترویجی «شبیه سازی انسان با رویکرد فقهی نوین»

شبیه سازی انسان

کرسی علمی ترویجی «شبیه سازی انسان با رویکرد فقهی نوین» با حضور طلاب المصطفی (ص) و دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در اسلام آباد پاکستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کرسی علمی ترویجی «شبیه سازی انسان با رویکرد فقهی نوین» با حضور طلاب جامعه المصطفی و دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ انور علی نجفی از جامعه الکوثر اسلام آباد به عنوان ارائه دهنده این کرسی ترویجی حضور دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین استاد دکتر سید محمود وزیری استاد حوزه علمیه قم به عنوان ناقد جلسه و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسنین نادر مدیر مجله علمی نور معرفت به عنوان دبیر علمی این کرسی هستند.

حجت‌الاسلام  والمسلمین دادسرشت تهرانی نماینده محترم المصطفی پاکستان نیز در این نشست حضور دارد.

این نشست روز پنجشنبه 18 آبان برابر 9 نوامبر ساعت 13 تا 15 در سالن اجتماعات نمایندگی پاکستان در اسلام آباد برگزار می‌شود.

این نشست از سوی نمایندگی جامعه المصطفی در پاکستان با همکاری اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.